Επιχειρείν

Κορυφαία διάκριση για την “Meteora Thrones”

Κορυφαία διάκριση και επιβράβευση , που την εντάσσει στην «ελίτ» του ελληνικού τουρισμού , για την εταιρία  “Meteora Thrones”(www.meteora.com)  καθώς απέσπασε 2 βραβεία.

Διακρίθηκε σε δύο άκρως ανταγωνιστικές , κατηγορίες.

  • SpecialityTravel
  • TravelExperience

Ακολουθώντας πιστά τις  διεθνείς τάσεις του τουριστικού marketing όσον αφορά την διείσδυση στην παγκόσμια αγορά με αιχμή του δόρατος την τεράστια εμπειρία σε αυτόν τον εξειδικευμένο χώρο.

Νέοι άνθρωποι , μεγαλωμένοι στην πόλη της Καλαμπάκας , χρησιμοποιώντας άριστα την γλώσσα του τουρισμού  τα Αγγλικά και όχι μόνο , υλοποιούν και προβάλουν το τουριστικό σχέδιο ανάπτυξης που ξεκίνησαν πριν 3 χρόνια.

Η εταιρία τιμήθηκε ιδιαίτερα σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση αποκλειστικά για τον τουρισμό.

Ο Διευθυντής της εταιρίας κος Κοντογιάννης Γιώργος και ο συνεργάτης του Ζώρος Χρήστος αποδεχτήκαν τα 2 βραβεία ευχαριστώντας τους διοργανωτές.

Επετεύχθη να προωθηθούν , με αυτό τον τρόπο , τα πανέμορφα Μετέωρα σε μια μεγαλειώδη αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ.: Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Κλάδου Αυτοκινήτων ΒΑΣΙΛΑΚΗ, Παρασκευή Πατουλίδου, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού.

 

 

 

Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων και φορέων που βραβεύτηκαν περιλαμβάνονται τα παρακάτω: Fraport, Celestyal Cruises, Turkish Airlines, Eurobank, Μουσείο Μπενάκη, Costa Navarino, Oliaros, Δήμος Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Wyndham, Aldemar, Grecotel, Kensho Psarou.

Υπόσχεση και δέσμευση της εταιρίας , η οποία έχει ήδη δημιουργήσει 12 μόνιμες θέσεις  εργασίας και θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες ,  να πάνε τα Μετέωρα ψηλά για το καλό και την ευημερία του τόπου.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης