Επιχειρείν

Μα… τι κάνει ο σεφ εκεί στο «Φιρφιρί» στα Τρίκαλα;

Ο σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης μεγαλουργεί στην κουζίνα του «Φιρφιρί» και απογειώνει ακόμη και το πιο απλό πιάτο. Ξέραμε ας πούμε τις πατάτες τις τηγανητές. Άντε βάζαμε καμιά φορά και λίγο τριμμένο τυρί από πάνω. Ο σεφ το πήγε σε άλλο επίπεδο… Πατάτες τηγανητές με  αφρό γραβιέρας, δοκιμάσατε;… Ε, δοκιμάστε και θα μας θυμηθείτε!!!… Μόνο στο νεοτσιπουράδικο «Φιρφιρί», αυτά και άλλα πολλά. Στον κόμβο του Μαιευτηρίου, κάτω απ’ το Φρούριο…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης