Ο σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης μεγαλουργεί στην κουζίνα του «Φιρφιρί» και απογειώνει ακόμη και το πιο απλό πιάτο. Ξέραμε ας πούμε τις πατάτες τις τηγανητές. Άντε βάζαμε καμιά φορά και λίγο τριμμένο τυρί από πάνω. Ο σεφ το πήγε σε άλλο επίπεδο… Πατάτες τηγανητές με αφρό γραβιέρας, δοκιμάσατε;… Ε, δοκιμάστε και θα μας θυμηθείτε!!!… Μόνο στο νεοτσιπουράδικο «Φιρφιρί», αυτά και άλλα πολλά. Στον κόμβο του Μαιευτηρίου, κάτω απ’ το Φρούριο…
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter