Ο σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης μεγαλουργεί στην κουζίνα του «Φιρφιρί» και απογειώνει ακόμη και το πιο απλό πιάτο. Ξέραμε ας πούμε τις πατάτες τις τηγανητές. Άντε βάζαμε καμιά φορά και λίγο τριμμένο τυρί από πάνω. Ο σεφ το πήγε σε άλλο επίπεδο… Πατάτες τηγανητές με αφρό γραβιέρας, δοκιμάσατε;… Ε, δοκιμάστε και θα μας θυμηθείτε!!!… Μόνο στο νεοτσιπουράδικο «Φιρφιρί», αυτά και άλλα πολλά. Στον κόμβο του Μαιευτηρίου, κάτω απ’ το Φρούριο…