Η οικογένεια Τσίνα παράγει ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν, το οποίο έχει αποσπάσει βραβεία σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς και κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερα μερίδα στην αγορά.
Το τσίπουρο METEORO είναι αυτό που θα μας συνοδεύσει στο γιορτινό τραπέζι. Το βρίσκουμε στις κάβες της οικογένειας Τσίνα (στα Τρίκαλα Κονδύλη 68-2431074351 και στην Καλαμπάκα, Τρικάλων 30-τηλ. 2432022100) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
Δείτε τα χαρακτηριστικά του:
ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜETEORO ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Μετά το τέλος της
αλκοολικής τους ζύμωσης η οποία γίνεται ελεγχόμενα σε θερμοκρασία 14-18 °C ακολουθεί
η διαδικασία της απόσταξης.
Συνεχής απόσταξη σε άμβυκα χωρητικότητας 1300lt με 7 κλασματικούς δίσκους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ο αρωματικός χαρακτήρας χαρακτηρίζεται τόσο ως φρουτώδης όσο και ως ανθικός. Είναι
περισσότερο έντονο το φρούτο το οποίο και εκφράζεται με αχλάδι και μήλο. Φρέσκο,
τραγανό, ντελικάτο, βουτυρώδες με λεπτά αρώματα. Διαθέτει φινέτσα και έχει εξαιρετική
ενσωμάτωση του αλκοόλ.
ΤΣΙΠΟΥΡΟ METEORO ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στέμφυλα Μοσχάτου Αμβούργου. Μετά το τέλος της
αλκοολικής τους ζύμωσης η οποία γίνεται ελεγχόμενα σε θερμοκρασία 14-18 °C ακολουθεί
η διαδικασία της απόσταξης. Συναπόσταξη του γλυκάνισου με το υδρο-αλκοολικό μείγμα
που προκύπτει της ζύμωσης.
Συνεχής απόσταξη σε άμβυκα χωρητικότητας 1300lt με 7 κλασματικούς δίσκους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το γλυκάνισο είναι διακριτικά παρόν καθώς όσο κι αν κυριαρχεί αρωματικά, δίνει χώρο
να εκφραστούν και αρώματα λευκών φρούτων και λουλουδιών. Το τελείωμα έχει μία
αίσθηση ψωμιού που δουλεύει εντυπωσιακά με τα παιχνίδια της αλκοόλης στο στόμα.