Επιχειρείν

Νέα Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ. Με 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά

Η αγαπημένη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ είναι διαθέσιμη σε μια νέα εκδοχή, βασισμένη σε βελτιωμένη συνταγή και διαδικασία τυροκόμησης. Κυκλοφορεί σε νέα, μοντέρνα συσκευασία, η οποία επικοινωνεί τα μοναδικά διατροφικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

 

Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό τυροκομικό προϊόν  που συνδυάζει τα πολύ χαμηλά λιπαρά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ συγχρόνως έχει μεστή και νόστιμη γεύση.  Συγκεκριμένα, η Ζεμύθα περιέχει 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά, είναι πλούσια σε ασβέστιο, ενώ η θερμιδική της αξία είναι μόλις 29 θερμίδες ανά μερίδα. Πρόκειται για μία ακόμη καινοτομία από την ΗΠΕΙΡΟΣ που προέκυψε ως αποτέλεσμα συνεχών ερευνών του Τμήματος  Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας.

 

Είναι το ιδανικό προϊόν για όσους ακολουθούν συγκεκριμένα προγράμματα διατροφής με χαμηλά λιπαρά, για αυτούς που γυμνάζονται και θέλουν να διατηρήσουν, ή να αυξήσουν, τη μυϊκή τους μάζα, αλλά  και για όσους θέλουν να διαφυλάξουν τη φυσιολογική κατάσταση των οστών τους.

 

Η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ κυκλοφορεί τριμμένη, σε ανανεωμένες συσκευασίες των 200g και 400g, καθώς και σε κεφάλι, στον πάγκο των τυροκομικών. Συνοδεύει εξαιρετικά όλα τα φαγητά που θέλουν τριμμένο τυρί.

 

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως περίπου 27.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.

Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η «Φέτα Π.Ο.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Φέτα Π.Ο.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ με Λιγότερο Αλάτι», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ», το «Γιδοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό», η «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Γραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Μανούρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.

  www.epiros.gr

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης