Η εξέλιξη της γεύσης… στον ΞΙΦΙΑ. Δεν είναι ότι βρίσκουμε καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια της επιλογής μας (… κυριολεκτικά σπαρταράμε), αλλά και έτοιμες προτάσεις για το μεσημεριανό μας φαγητό. Ο σεφ εμπνέεται από τα ψάρια που φτάνουν κάθε ξημέρωμα από το Βόλο και δημιουργεί μοναδικά πιάτα. Ωστόσο νέες ιδέες γεννιούνται καθημερινά, σαν τη Kiss loren καλή ώρα που κρατάει η Νατάσα Τσιονάρα στη φωτό και η οποία έχει ως βάση της το σολομό!!!… Αξίζουν οι δοκιμές…
Τηλ. 2431077008.