Επιχειρείν

Οι 2 επιχειρήσεις των Τρικάλων που εντάσσονται στον Αναπτυξιακό Νόμο

Την ένταξη 32 επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, 2 από το Νομό Τρικάλων στον Αναπτυξιακό Νόμο ενέκρινε ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  πρόκειται για τη ΒΙΟΛΑΝΤΑ και τη ΒΙΟΣΕΡ οι οποίες θα επιδοτηθούν με σημαντικά ποσά για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών τους. Δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις που εντάσσονται και τα ποσά που θα λάβουν ΕΔΩ.

Οι εντάξεις αυτές αποτελούν ακόμα μια σαφή απόδειξη της δυναμικότητας και του ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος  που έχουμε δημιουργήσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός. Αυτό αναγνωρίστηκε και από την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, που βράβευσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως Επιχειρηματική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019.  Η διάκριση αυτή απονέμεται σε Περιφέρειες που εφαρμόζουν καινοτόμες στρατηγικές στον τομέα της επιχειρηματικότητας και ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία, την πρωτοπόρα σκέψη και το ελπιδοφόρο όραμά τους, όπως σημείωσε και η αρμόδια Επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης Corina Cretu  στο μήνυμά της κατά τη διάρκεια του πρόσφατου 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου  Θεσσαλίας.

Ο Κ. Αγοραστός  συμπλήρωσε ότι όλες αυτές οι προσπάθειες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλία «συντελούν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και  στην αύξηση της παραγωγικότητας και του ακαθάριστου περιφερειακού προϊόντος. Βοηθήσαμε  πάρα πολύ με τις υπηρεσίες μας ώστε να ενταχθούν τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρήσεων και να αρχίσουν να τρέχουν τα έργα υλοποίησης, που θα οδηγήσουν σε χειροπιαστά αποτελέσματα». 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης