Ο «Θαλασσίτης» είναι το πασίγνωστο κρασί της Γαίας, το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όπου κι αν έχει παρουσιαστεί. Οι παραγωγοί του πήραν την απόφαση να παλαιώσουν το κρασί της ποικιλία Ασύρτικο σε βάθος 25 μέτρων στη θάλασσα της Σαντορίνης, εκεί που η θερμοκρασία είναι σταθερή, το σκοτάδι απόλυτο και κυρίως δεν υπάρχει οξυγόνο. Η χρονιά του 2014 έβγαλε σώες 250 φιάλες. Επιλεγμένες σε κάβες στην Ελλάδα. Μια από σήμερα βρίσκεται στην Cava Alcohall, στα Τρίκαλα.
Info Αμαλίας 4-τηλ. 2431025005