Πανσέτες ????????? πανέ με μυρωδικά.
?????
12 πανσέτες
4 αυγά
250 γρ τριμμένη φρυγανιά
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. δενδρολίβανο
300γρ αλεύρι
αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
½ λίτρο σπορέλαιο (καλαμπόκι, σόγιας ή ηλίανθου )
????????
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την τριμμένη φρυγανιά με τη ρίγανη, το θυμάρι και το δενδρολίβανο.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά .
Αλατοπιπερώνουμε τις πανσέτες ‘Χοιροφάρμ’ και τις περνάμε από το αλεύρι, κατόπιν τις βουτάμε στο αυγό και μετά στο αρωματισμένο μείγμα φρυγανιάς.
Τηγανίζουμε τις πανσέτες μας σε καυτό λάδι μέχρι η κρούστα να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.
Τις αφαιρούμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε με συνοδευτικά τις επιλογής μας
Καλή όρεξη!
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter