Πανσέτες ????????? πανέ με μυρωδικά.
?????
????????
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την τριμμένη φρυγανιά με τη ρίγανη, το θυμάρι και το δενδρολίβανο.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά .
Αλατοπιπερώνουμε τις πανσέτες ‘Χοιροφάρμ’ και τις περνάμε από το αλεύρι, κατόπιν τις βουτάμε στο αυγό και μετά στο αρωματισμένο μείγμα φρυγανιάς.
Τηγανίζουμε τις πανσέτες μας σε καυτό λάδι μέχρι η κρούστα να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.
Τις αφαιρούμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε με συνοδευτικά τις επιλογής μας
Καλή όρεξη!