Επιχειρείν

“Πηγή Ολύμπου”. Το νερό της ζωής, από μια Τρικαλινή οικογένεια

Η ιστορία της εταιρείας «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ» και πως πέρασε στην Τρικαλινή οικογένεια Γαντζούλα.

Η “ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ” ιδρύθηκε το έτος 1992 και το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού κτίστηκε στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ στην περιοχή Βουλίκι της Κατερίνης. Από το έτος 1993 όπου και ολοκληρώθηκε η κατασκευή του εργοστασίου και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται με την εμφιάλωση φυσικού μεταλλικού νερού, με την ονομασία «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ».

Από το έτος 2005 το εργοστάσιο περιήλθε στην ιδιοκτησία του Ομίλου Επιχειρήσεων ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ, ενώ το έτος 2007 ολοκληρώθηκε ο εκσυγχρονισμός του.

Στην περιοχή Βουλίκι Κατερίνης και συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Εθνικής οδού Κατερίνης – Λάρισας βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Πηγής Ολύμπου Α.Ε. σε μια ιδιόκτητη έκταση 6000 τμ.
Στη μονάδα περιλαμβάνονται ο χώρος εμφιάλωσης, ο χώρος συσκευασίας, το εργαστήριο αναλύσεων, οι αποθήκες, οι χώροι φόρτωσης και εκφόρτωσης καθώς και τα γραφεία της διοίκησης.

Το νερό εμφιάλωσης αντλείται  από βάθος 250 μέτρων, από πηγή που βρίσκεται στο χώρο του εργοστασίου, η οποία πληρεί όλες τις νόμιμες προδιαγραφές και είναι αναγνωρισμένο ως ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ.

Λόγω της υπόγειας προέλευσής του το νερό προστατεύεται με φυσικό τρόπο με αποτέλεσμα να εμφιαλώνεται χωρίς καμία χημική επεξεργασία και τα άριστα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του να παραμένουν σταθερά με την πάροδο του χρόνου.

Το έτος 2008 η εταιρεία πιστοποιήθηκε και εφαρμόζει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΙSO 22000:2005 για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων και ποτών.

Κύρια αγορά των προϊόντων της Εταιρείας είναι η εγχώρια Ελληνική αλλά και κάποιες αγορές του εξωτερικού, όπως η Κύπρος και η Γερμανία, στις οποίες εξάγουμε προϊόντα από το έτος 2009.

Σύμφωνα με το σύστημα ελέγχου HACCP  που εφαρμόζεται γίνονται καθημερινά δειγματοληψίες σε όλα τα κρίσιμα στάδια εμφιάλωσης του νερού, των πρώτων υλών συσκευασίας, της υγιεινής των εγκαταστάσεων καθώς και των εργαζομένων. Οι έλεγχοι αυτοί, που πραγματοποιούνται στο εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο της μονάδας, διασφαλίζουν ότι το φυσικό μεταλλικό νερό θα φτάσει στον καταναλωτή διατηρώντας σταθερή τη φυσικοχημική και μικροβιολογική του σύσταση.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» διατίθεται σήμερα στις ακόλουθες συσκευασίες:
ΦΙΑΛΗ 0,5 L     σε συσκευασία 24 τμχ
ΦΙΑΛΗ 0,5 L     σε συσκευασία 12 τμχ
ΦΙΑΛΗ 1,0 L     σε συσκευασία 12 τμχ
ΦΙΑΛΗ 1,5 L     σε συσκευασία 6 τμχ

Η διακίνηση των εμπορευμάτων γίνεται με οχήματα της εταιρείας ή με μίσθωση οχημάτων για παραδόσεις σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Το νερό «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» το βρίσκουμε σε όλη την Ελλάδα, σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ όπως ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ, σε μίνι μάρκετ, αλλά και μεμονωμένα σημεία πώλησης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης