Επιχειρείν

Προτάσεις για τα απίστευτα λουκάνικα “Χοιροφάρμ”

??????? ?????????: πως να τα ψήσετε σωστά στη σχάρα
? Κόψτε και ψήστε
Χαράξτε το λουκάνικο κατά μήκος, χωρίς όμως να φτάσετε μέχρι κάτω και να κοπεί στα δύο. Στη συνέχεια, ανοίξτε το και βάλτε το πάνω στη σχάρα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ψήσετε γρήγορα το λουκάνικο και να είστε σίγουροι ότι το εσωτερικό του έχει ψηθεί σωστά. Φυσικά με αυτή τη μέθοδο, οι χυμοί από το λουκάνικο θα φύγουν και θα τείνει να στεγνώσει καθώς επίσης θα χάσετε ένα μεγάλο μέρος της γεύσης του.

? Βράστε τα σε μπύρα και ψήστε
Προμαγειρέψτε τα λουκάνικα ελαφρώς βράζοντάς τα. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε τα λουκάνικα να βράσουν σε μια κατσαρόλα με νερό και μπύρα σε ίσα μέρη πριν τα ψήσετε και τα αφήνετε τόσο όσο μέχρι να σφίξει το «δέρμα» τους και το εσωτερικό λίπος τους ίσα που θα αρχίσει να υγροποιείται. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα λουκάνικα σε μια προθερμασμένη σχάρα σε μια μέση προς χαμηλή θερμοκρασία για να ολοκληρώσετε το μαγείρεμα. Αυτή η μέθοδος σας δίνει ζουμερά λουκάνικα και είναι ένας από τους δημοφιλείς τρόπους ψησίματός τους. Επιπλέον, είναι ένας σίγουρος τρόπος να κρατήσετε το περίβλημά τους μαλακό.
? Άμεσο ψήσιμο
Τοποθετήστε τα λουκάνικα κατευθείαν στη σχάρα και ψήστε τα με τον παλιομοδίτικο τρόπο δηλαδή με τα κάρβουνα κατευθείαν κάτω από αυτά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτή τη μέθοδο είναι πως οι περισσότεροι συνηθίζουν να ψήνουν τα λουκάνικα σε υψηλή θερμοκρασία με αποτέλεσμα να καίγονται εξωτερικά και στο εσωτερικό τους να μένουν άψητα. Ένα άλλο πρόβλημα είναι οι αναφλέξεις από το λίπος που στάζει στα κάρβουνα, για αυτό θα πρέπει να ψήνετε τα λουκάνικα σε χαμηλή θερμοκρασία. Μπορεί το ψήσιμο σε χαμηλή θερμοκρασία να αυξάνει το χρόνο μαγειρέματος αλλά θα δώσει το τέλειο ψήσιμο στα λουκάνικα, κρατώντας τα ζουμερά και γευστικά. Πολύ σημαντικό ανεξάρτητα με το τι έχετε ακούσει, είναι να μην τρυπήσετε τα λουκάνικα καθώς τα ψήνετε, γιατί θα δημιουργήσετε μεγάλες αναφλέξεις ενώ παράλληλα θα στραγγίξετε όλους τους χυμούς τους και θα τα κάνετε στεγνά και λιγότερο γευστικά.
? Φιλύρα, Τρίκαλα
☎️ 2431051200

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης