Επιχειρείν

Πρότυπη οικοδομή στα Τρίκαλα, με ανελκυστήρες Metron (εικόνες)

Η METRON, εταιρεία του Ομίλου ALUMIL σε συνεργασία με την εταιρεία «Βανταλής-Κωστόπουλος» φέρνει για πρώτη φορά σε οικοδομή στα Τρίκαλα τους ανελκυστήρες MRL.

Πρόκειται για ανελκυστήρες τελευταίας γενιάς, χωρίς μηχανοστάσιο, υψηλής ταχύτητας, με σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η METRON προσέφερε την καλύτερη δυνατή επιλογή για το πολυώροφο αυτό κτίριο, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα Μηχανικού Ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο. Αποτελεί εξαιρετική λύση και επιλογή λόγω της ταχύτητάς του και της υψηλής τεχνολογίας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο αισθητικό κομμάτι, μιας και έχει επιλεγεί ένας από τους καλύτερους θαλάμους της METRON, με άψογο συνδυασμό υλικών και χρωμάτων. Ο συγκεκριμένος τύπος ανελκυστήρα χρησιμοποιείται σήμερα σε όλα τα σύγχρονα κτίρια που κατασκευάζονται παγκοσμίως.

Η οικοδομή της εταιρείας «Βανταλή-Κωστόπουλου» ανεγείρεται επί των οδών Λιακατά και Ψαρρών, στο ύψος της πλατείας Βουβής, είναι ενεργειακής κλάσης Α+ (πράσινο κτίριο) με φυτεμένο δώμα και χαρακτηριστικά «έξυπνου σπιτιού». Οι εργασίες προχωρούν με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς και σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωσή της.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης