Επιχειρείν

Πώς επιλέγετε ένα κοκτέιλ φόρεμα που να ταιριάζει στην περίσταση;

Τα κοκτέιλ φορεματα είναι το απόλυτο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πιο επίσημα από το casual φορέματα και πιο απλά από το επίσημα, τα φορέματα κοκτέιλ είναι η ιδανική λύση για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική σας εκδήλωση. Αν θέλετε να μάθετε πώς να επιλέξετε κοκτέιλ φόρεμα για κάθε περίσταση, ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός με προτάσεις και ιδέες που θα σας λύσουν τα χέρια.

 

 

Η επιλογή του κατάλληλου κοκτέιλ φορέματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περίσταση, την εποχή του χρόνου ή και την τοποθεσία της εκδήλωσης. Υπάρχουν όμως ορισμένοι βασικοί κανόνες που πρέπει να έχετε κατά νου. Γι΄αυτό, αφήστε στη ντουλάπα τα παντελόνια σας και διαλέξτε ένα από τα παρακάτω κοκτέιλ φορέματα:

  • Maxi κοκτέιλ φορεματα

Αρκετές γυναίκες επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους τα μακριά γυναικεία κοκτέιλ φορέματα https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/foremata-olosomes-formes/kokteil-foremata. Ανάλογα με το χρώμα και το ύφασμα του φορέματος, το χτένισμα και τα αξεσουάρ που θα φορέσετε για να το συνδυάσετε, ένα μάξι κοκτέιλ φόρεμα μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητά σας και να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Τα μάξι φορέματα μπορούν να φορεθούν χειμώνα-καλοκαίρι. Επιλέξτε ένα εφαρμοστό μακρύ φόρεμα, που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και να κινείστε με ευκολία. Όσον αφορά το ύφασμα, τα ελαφριά μείγματα από μετάξι, βαμβάκι και λινό ταιριάζουν πολύ περισσότερο σε ένα μακρύ κοκτέιλ φόρεμα. Τα σκισίματα και τα χαμηλά στριφώματα είναι επίσης ένας ωραίος τρόπος για να ξεχωρίσετε, καθώς δίνουν ένταση και ιδιαίτερο στυλ στις εμφανίσεις σας.

Αν πρόκειται για μια ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή εκδήλωση, επιλέξτε γυναικεία φορέματα & ολόσωμες φόρμες https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/foremata-olosomes-formes σε τόνους του λευκού ή τερακότα. Μία επίσης καλή επιλογή είναι τα διαχρονικά φλοράλ μοτίβα σε ζωηρά χρώματα. Για το φθινόπωρο ή τον χειμώνα, προτιμήστε μακρυμάνικα φορέματα σε κομψά vintage prints. Στην περίπτωση αυτή, φροντίστε τα αξεσουάρ σας να είναι πιο διακριτικά, ώστε να μην τραβήξουν την προσοχή από το σύνολο.

  • Midi κοκτέιλ φορεματα

Τα μίντι κοκτέιλ φορέματα είναι μία υπέροχη επιλογή, ανεξάρτητα από το είδος της περίστασης. Είναι ιδανικά για έναν γάμο ή ένα κοκτέιλ πάρτι. Ανάλογα με τον χώρο και την τοποθεσία της κοινωνικής εκδήλωσης, είναι σημαντικό να επιλέξετε κάτι κομψό και άνετο. Επιλέξτε ένα μίντι φόρεμα που σας κάνει να νιώθετε όμορφα και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το φόρεμα σε γραμμή Α κολακεύει σχεδόν κάθε σωματότυπο, το κρουαζέ φόρεμα αναδεικνύει τη σιλουέτα σας δίνοντάς της σχήμα κλεψύδρας, ενώ το ντραπέ μπούστο και τα κυματιστά μανίκια προσθέτουν μία πινελιά ρομαντισμού.

  • Mini κοκτέιλ φορεματα

Πάρτι και μίνι κοκτέιλ φορέματα είναι πλέον έννοιες ταυτόσημες. Αν θέλετε να κάνετε μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε ένα πάρτι, επιλέξτε ένα μίνι κοκτέιλ φόρεμα από ποιοτικό ύφασμα σε ζωηρά χρώματα. Λεπτομέρειες όπως ο φιόγκος, τα φουσκωτά μανίκια και τα κεντήματα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας, συνδυάστε το με στιλάτες γόβες, κομψά κοσμήματα και ένα αστραφτερό clutch.

Μην ξεχνάτε πως τα φλοράλ μοτίβα μπορεί να είναι ό,τι πρέπει για μία ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή εκδήλωση, ωστόσο, υπάρχει πάντα περίπτωση οι κανόνες του οικοδεσπότη να ορίζουν διαφορετικές χρωματικές επιλογές. Για παράδειγμα, ορισμένα κοκτέιλ πάρτι ή εκδηλώσεις μπορεί να ζητούν όλοι οι καλεσμένοι να φορούν total black.

Τα κοκτέιλ φορέματα αιχμαλωτίζουν τη θηλυκότητα και προσδίδουν κομψότητα σε κάθε σας εμφάνιση. Είτε είστε καλεσμένη σε έναν γάμο, σε μία επίσημη εκδήλωση ή σε ένα πάρτι με φίλους, ένα κοκτέιλ φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Τολμήστε να επιλέξετε statement κομμάτια με εντυπωσιακά υφάσματα και κομψές λεπτομέρειες από δαντέλα ή παγιέτες. Αν πάλι υποστηρίζετε το πιο μίνιμαλ στυλ, επενδύστε στο μικρό μαύρο φόρεμα, που διαχρονικά εμπιστεύεται κάθε γυναίκα. Όποια κι αν είναι η τελική σας επιλογή, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νιώθετε ο εαυτός σας και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης