Ξεχωριστά πιάτα για απόψε από τον βραβευμένο σεφ Παναγιώτη Γουναρόπουλο.
Starters
Σούπα κολοκύθας με τζίντζερ και γιαούρτι
Τυριά ψημένα με πέστο πιπεριάς Φλωρίνης και μαρμελάδα ντομάτας
Πατάτρες ντοφινουάζ με μανιτάρια, λάδι τρούφας, και αφυδατομένο ακροκώλιον
Salads
Mesklun με καραμαλωμένο γκουαντσάλε, φλέικς αρσενικού και βινεγκρέτ παντζάρι
Iceberg και ρόκα με μαριναρισμένα σε πορτοκάλι σύκα, ανθότυρο, παρμεζάνα και πέρλες ροδού
Main Dishes
Tenderloin σε sauce Ruby Port και ρόδι συνοδεία τριλογίας πουρέ, σελινόριζα, γλυκοπατάτα, μπρόκολο
Χοιρινός λαιμός με κρέμα αυγολέμονο, πουρέ σελινόριζας, πράσο μπραιζέ, και αφρό μοσχολέμονου
Γαλοπούλα σε sauce από δαμάσκηνο και vinsanto με πουρέ κάστανο
Deserts
Μιλφέιγ με κρέμα λεμόνι βασιλικού, μαριναρισμένα κόκκινα φρούτα σε μπαχαρικά και τραγανό παστέλι με φιστίκι Αιγίνης
Mouse caramella, πανακότα duesey, ναμελάκια ivoire, γκοφρέτα και φρούτα πάνω σε χώμα.
Ρεζερβε 6989 58 41 70.