Επιχειρείν

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο ταβερνείο «Καλαμαράς» στην Ελάτη

Το ταβερνείο «Καλαμαράς» στην Ελάτη Τρικάλων, παρουσιάζει το Χριστουγεννιάτικο μενού του και καλεί τους πάντες σε ένα απολαυστικό ρεβεγιόν.

Το παραδοσιακό ταβερνείο, από τα must  της επίσκεψης στον ορεινό όγκο της περιοχής μας, ανανεώθηκε. Η σεφ Βέρα Τοπάλη ανέλαβε την κουζίνα και καθημερινά προσφέρει ξεχωριστά πιάτα. Ειδικά για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων έχει ετοιμάσει το παρακάτω μενού:

Σούπα βελουτε πατάτας με πράσινο μήλο και μπεικον

Σαλάτα με σπανάκι και ρόδι

Μπρουσκετα με ντομάτα κονφι κ τυρί ρικοτα

Χοιρινό κότσι με σπόρους ροδιού κ πουρέ φασκόμηλο

Γλυκό:Cheesecake με μαρμελάδα φράουλα

Παιδικό μενού

Σαλάτα πράσινη με σως βαλσαμικου
Δύο μπέργκερ μόσχου 90γρ.με cheddarκαι chips φρέσκιας πατάτας
Γλυκό:Cheesecake με μαρμελάδα φραουλα

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2434071080
Επιμέλεια μενού Σεφ Τοπάλη Βέρα

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης