Το ταβερνείο «Καλαμαράς» στην Ελάτη Τρικάλων, παρουσιάζει το Χριστουγεννιάτικο μενού του και καλεί τους πάντες σε ένα απολαυστικό ρεβεγιόν.
Το παραδοσιακό ταβερνείο, από τα must της επίσκεψης στον ορεινό όγκο της περιοχής μας, ανανεώθηκε. Η σεφ Βέρα Τοπάλη ανέλαβε την κουζίνα και καθημερινά προσφέρει ξεχωριστά πιάτα. Ειδικά για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων έχει ετοιμάσει το παρακάτω μενού:
Σούπα βελουτε πατάτας με πράσινο μήλο και μπεικον
Σαλάτα με σπανάκι και ρόδι
Μπρουσκετα με ντομάτα κονφι κ τυρί ρικοτα
Χοιρινό κότσι με σπόρους ροδιού κ πουρέ φασκόμηλο
Γλυκό:Cheesecake με μαρμελάδα φράουλα
Παιδικό μενού
Σαλάτα πράσινη με σως βαλσαμικου
Δύο μπέργκερ μόσχου 90γρ.με cheddarκαι chips φρέσκιας πατάτας
Γλυκό:Cheesecake με μαρμελάδα φραουλα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2434071080
Επιμέλεια μενού Σεφ Τοπάλη Βέρα