Επιχειρείν

Σεμινάριο αυτοβελτίωσης στο Vintage Suite Trikala

Το Vintage Suite Trikala φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του, στο χώρο εκδηλώσεων, το καινοτόμο σεμινάριο αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης One day for one life που διοργανώνεται από τη Lifeshare, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 17.30.

Πρόκειται για ένα life coaching σεμινάριο και workshop που οργανώνει δίνοντας προσωπικές λύσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζεται η καθημερινότητα. Απευθύνεται σε όλους όσοι στοχεύουν να βελτιώσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται την καθημερινότητά τους και να αναπτύξουν μία πιο θετική και αποφασιστική στάση στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή.

Τι θα συζητηθεί κατά τη διάρκειά του;

  • θα δούμε κάθε τομέα της ζωής μας χωριστά
  • θα αναγνωρίσουμε το κενό σε κάθε έναν από αυτούς
  • θα μάθουμε να θέτουμε εφικτούς στόχους
  • θα εκπαιδευτούμε να αποβάλλουμε αδυναμίες και να ενισχύουμε τα δυνατά μας σημεία

Εισηγήτρια είναι η κα Ξένια Γιαννάκη, είναι διευθύντρια της LIFESHARE.

Παράλληλα εργάζεται και ως υπεύθυνη Διοίκησης Προσωπικού σε πολυεθνική εταιρεία. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά,  ψυχολογία και coaching (ιδρυτικό μέλος του ICF Greece chapter) και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηγεσία και Διοίκηση καθώς και MBA. Είναι συγγραφέας, τα βιβλία της βοηθούν στη διαμόρφωση στρατηγικής προς τη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής, εισηγήτρια σεμιναρίων και motivational speaker. Γεννήθηκε στην Αθήνα και διευθύνει τη LIFESHARE για περισσότερο από 20 χρόνια, βοηθώντας στην αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας που απασχολεί ιδιώτες, στελέχη αλλά και οργανισμούς.

Motto της “It’s not impossible… it’s I’ m possible!”

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνείτε με το τηλ. 24310 88466

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης