Επιχειρείν Ροή

Σε χέρια Τρικαλινών ιστορικό κτίριο των Αθηνών. Γίνεται ξενοδοχείο

Ο Σάκης Μπουλούμπασης αγόρασε το εμβληματικό κτίριο της οδού Σταδίου 58 και ο Σωτήρης Μπλέτσας ανέλαβε να το αναγεννήσει.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr πρόκειται για τριώροφο ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 3.105 τετραγωνικών μέτρων, με υπόγειο, ισόγεια καταστήματα, ημιώροφο, τρεις άνωθεν αυτού ορόφους και δώμα. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σταδίου 58 και Αιόλου 103.

Ο εκ της Οιχαλίας καταγόμενος επιχειρηματίας Σάκης Μπουλούμπασης, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά με πλέον των είκοσι (20) εστιατορίων στη Γερμανία, προχώρησε στη σημαντική επένδυση στην αναδυόμενη τουριστική αγορά της πρωτεύουσας. Εμπιστεύτηκε το τεχνικό γραφείο του δικού μας, επίσης Τρικαλινού, Αρχιτέκτονα Σωτήρη Μπλέτσα ο οποίος αναλαμβάνει να το αναγεννήσει και να το καταστήσει ξανά σημείο αναφοράς στο κέντρο των Αθηνών.

Η πρόσβαση στο ακίνητο είναι ιδιαίτερα εύκολη, αφού βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων περίπου από το σταθμό Μετρό και Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου Ομονοίας, με πολλές στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ προς διάφορες κατευθύνσεις, να βρίσκονται σε πολύ μικρή ακτίνα από αυτό. Το ακίνητο ανήκει διοικητικά στον Δήμο Αθηναίων του Νομού Αττικής, με την ανέγερση του να χρονολογείται περί τα τέλη του 19ου αιώνα. Έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο, αποτελώντας χαρακτηριστικό δείγμα του Αθηναϊκού νεοκλασικισμού του 19ου αιώνα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης