Σουβλάκι Χοιρινό -Χρόνοι Ψησίματος
⚫ Στα κάρβουνα
?Θράκα: Δυνατή αρχικά, χαμηλότερη στη συνέχεια.
?Χρόνος ψησίματος: Περίπου 18΄ – 20΄.
Τι είδαμε: Σουβλάκια ρόδινα εξωτερικά, με τραγανό και πεντανόστιμο λίπος, συμπαγές αλλά καλοψημένο ψαχνό.
–
⚫Στη ψησταριά γκαζιού – μαντεμένια πλάκα
?Θερμοκρασία: Αρχικά στους 300° C και στη συνέχεια στους 250° C.
?Χρόνος ψησίματος: Περίπου 25΄ – 30΄.
Τι είδαμε: Ευκολία στο γύρισμα, ομοιόμορφο ψήσιμο και ζουμερό αποτέλεσμα.
–
⚫Στη ψησταριά γκαζιού – σχάρα
?Θερμοκρασία: Αρχικά στους 300° C και στη συνέχεια στους 250° C, αλλά με κλειστό καπάκι στο περισσότερο διάστημα, για να μην έχουμε απώλειες στη θερμοκρασία.
?Χρόνος ψησίματος: Περίπου 25΄.
Τι είδαμε: Νόστιμα και ρόδινα σουβλάκια, ευκολία στα γυρίσματα.
–
⚫Στο γκριλ
?Θερμοκρασία: 200° C.
?Χρόνος ψησίματος: Περίπου 25΄ – 28΄.
Τι είδαμε: Δεν είχαν το ρόδινο χρώμα της ψησταριάς αερίου και κάρβουνου, αλλά έγιναν πολύ αφράτα και ζουμερά.
–
? Φιλύρα, Τρίκαλα
☎️ 2434022555
? http://www.choirofarm.gr/