Ξέρατε ότι τα καλύτερα σοκολατένια αυγά γίνονται στα Τρίκαλα, από έναν από τους κορυφαίους τεχνίτες σοκολάτας της χώρας;… Στο Ζαχαροπλαστείο ΚΑΡΑΛΗΣ!!!…
Συνεχίζοντας μια παράδοση 37 ετών στη ζαχαροπλαστική ο Αντώνης Καραλής ανέπτυξε ακόμη περισσότερο την τέχνη που έμαθε και παρέλαβε από τον πατέρα του. Μαθαίνοντας τα μυστικά της σοκολάτας στα καλύτερα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, φέρνει τώρα στα Τρίκαλα μοναδικά, χειροποίητα σοκολατένια αυγά. Μια ξεχωριστή πρόταση για τις μέρες του Πάσχα που έρχονται. Αυγά που παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά, την καλύτερη και πιο ποιοτική σοκολάτα, στο εργαστήριο του Ζαχαροπλαστείου ΚΑΡΑΛΗΣ (παραδοσιακά Βασιλείου Τσιτσάνη & Διονύσου γωνία).
Εκεί θα βρούμε πασχαλινά τσουρέκια και τα κλασσικά γλυκά, πάστες και κεράσματα, τα οποία έχουν φέρει το Ζαχαροπλαστείο ΚΑΡΑΛΗ σταθερά στην κορυφή της προτίμησης των Τρικαλινών τις τελευταίες δεκαετίες. Δείτε στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε ο Οδυσσέας Δραγατογιάννης, βήμα-βήμα την παρασκευή των σοκολατένιων αυγών και καλέστε στο 2431039780 για τις παραγγελίες σας ή περάστε από το ζαχαροπλαστείο (Βασιλείου Τσιτσάνη & Διονύσου, έναντι Νομαρχίας) για να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία!!!…