Το trikalavoice.gr έψαξε και βρήκε τα καλύτερα ρεβεγιόν, για την παραμονή των Χριστουγέννων. Απολαύστε… υπεύθυνα!!!
FRAME Bar–Restaurant
Ο βραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γουναρόπουλος υπογράφει το εορταστικό μενού του κορυφαίου bar-restaurant της πόλης.
Σαλάτα με baby σπανάκι, λόλο ρόσο, baby ρόκα, μανούρι παναρισμένο και πέρλες ροδιού
Λιγκουίνι με ραγού μανιταριών, μπέικον και βραχάκια παρμεζάνας
Τρυφερό στήθος γαλοπούλας με δυο sauce συνοδεία της γέμισης της Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλας (ρύζι, κιμάς, κάστανο, κουκουνάρι)
Μους πραλίνας φουντουκιού με μελομακάρονο, φουντούκι και sauce φρούτων
Το μενού το συνοδεύουμε επιλέγοντας από μια λίστα βραβευμένων κρασιών.
Reservation mob 6989584170 & 6936967600
Ασκληπιού και Βύρωνος.
GALLERY Art Hotel
Το κορυφαίο ξενοδοχείο τέχνης της χώρας, το GALLERY Art Hotel στη πόλη των Τρικάλων έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό Buffet Menou για την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 (9 μ.μ.).
Χριστουγιεννιάτικο καλάθι με αρτοσκευάσματα και κρίστινια
ΣΑΛΑΤΕΣ
Χριστουγεννιάτικη πράσσινη σαλάτα με σπανάκι baby , άισμπεργκ ,λόλο ρόσο ,τρυφερά φύλλα ρόκας, ρόδι, νιφάδες παρμεζάνας και ντρέσινγκ ροδιού
Caesars Salad με τραγανά κομματάκια κοτόπουλου, καπνιστή πανσέτα ντοματίνια τσέρυ, νιφάδες παρμεζάνας και caesars sauce
Τρυφερές καρδιές από πράσινα και κόκκινα λάχανα με μαιντανό, σέλερυ, αποξηραμένα σύκα πορτοκάλι και κόκκινο μήλο με sauce παλαιωμένου βαλσάμικου
Τυριά και Κρύα Ορεκτικά
Πλατό με ελληνικά & ευρωπαικά τυριά ,με αποξηραμένα φρούτα και ποικιλία από μαρμελάδες
Ποικιλία από καναπεδάκια σε κρούστα βασιλικού με θαλασσινά
ΣΟΥΠΑ
Σούπα βελουτέ με κίτρινη κολοκύθα και αρωματικά βότανα
ΖΕΣΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
Χοιρινό μπούτι σε κρούστα πορτοκαλιού
Γαλοπούλα παραδοσιακή γεμιστή
Μενταγιόν Κοτόπουλο με σάλτσα παρμεζάνας ,γλασσαρισμένα ντοματίνια και τραγανό προσούτο
Κεφτεδάκια με δυόσμο και μυρωδικά
Κιμαδόπιτα με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα
Μελωμένες baby πατάτες φούρνου
Άγριο ρύζι με κουκουνάρι και κάστανα
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
Φρέσκα φρούτα εποχής
Μιλφέιγ
Γαλακτομπούρεκο
Κουραμπιέδες
Μελομακάρονα
Αρωματικός γαλλικός καφές
Τιμή:
€25,00 / άτομο – Ποτά: A la carte
Παιδιά έως 3ετών: δωρεάν / Παιδιά από 4 έως 12 ετών: 18/άτομο
Τηλ .Κρατήσεων
24310-63990
Π.Ο. Λάρισας-Καρδίτσας, Τρίκαλα.
ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ «ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ»-Ελάτη Τρικάλων
Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, στην καρδιά της Ελάτης, η πολλά υποσχόμενη σεφ Βέρα Τοπάλη ειδικά για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων έχει ετοιμάσει το παρακάτω μενού:
Σούπα βελουτε πατάτας με πράσινο μήλο και μπεικον
Σαλάτα με σπανάκι και ρόδι
Μπρουσκετα με ντομάτα κονφι κ τυρί ρικοτα
Χοιρινό κότσι με σπόρους ροδιού κ πουρέ φασκόμηλο
Γλυκό:Cheesecake με μαρμελάδα φράουλα
Παιδικό μενού
Σαλάτα πράσινη με σως βαλσαμικου
Δύο μπέργκερ μόσχου 90γρ.με cheddar και chips φρέσκιας πατάτας
Γλυκό: Cheesecake με μαρμελάδα φράουλα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2434071080
Ελάτη Τρικάλων.
OLIVE Κουζίνα
Ο σεφ Δημήτρης Μηνγγίδης υπογράφει και το Χριστουγεννιάτικο μενού του Olive.
Ατομικό (25 €/άτομο)
Σούπα γλυκοπατάτας με γάλα καρύδας και καβουρδισμένη μπρουσκέτα.
Mix μαρουλικών με αχλάδι ποσέ, κράνμπερι, κάσιους, σουσάμι και βινεγκρέτ σοκολάτας.
Μους τυριών με ξύσμα λάιμ τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας με καραμελωμένα καρύδια και αρωματικό μέλι.
Επιλογή
Μπούτι χοιρινό με σάλτσα εσπεριδοειδών και αρωματικές πατάτες baby.
Μοσχαράκι μπουργκινιόν σιγομαγειρεμένο με βουτράτο πουρέ πατάτας.
Μους σοκολάτας με crumble μελομακάρονου και κουλί από φρούτα του δάσους.
Παιδικό μενού (15 €/άτομο)
Mix μαρουλικών με κοτόπουλο, φλούδες παρμεζάνας, κρουτόν, τοματίνια και σάλτσα καπνιστής μαγιονέζας.
Χρυσαφένιες μπουκιές κοτόπουλο με αρωματικές πατάτες baby.
Ζουμερή σοκολατόπιτα καλυμμένη με γκανάζ σοκολάτας και παγωτό βανίλιας.
Info Καραϊσκάκη 65-τηλ. 2431078038
ANANTI CITY Resort
Το κορυφαίο 5άστερο ξενοδοχείο της περιοχής μας έχει ετοιμάσει και για φέτος ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν.
Μενού Παραμονής Χριστουγέννων
*Το Καλωσόρισμα*
Ρολάκια σολομού /ρικότα/αποξηραμένο σύκο ποσέ σε κρασί
* Tο Πρώτο Πιάτο*
Ραβιόλια/λουκάνικο τσορίσο /σάλτσα άγριων μανιταριών/λάδι Τρούφας/μαυροκούκι
* Η Σαλάτα*
Καρπάτσιο παντζαριού/τυρί κότατζ με μαϊντανό/ρόκα/ντοματίνια/Ντρέσινγκ συκόμελου
* Το Κυρίως*
Ταλιάτα μόσχου/σελινόριζα πανέ με κουάκερ και αμύγδαλο/πουρέ γλυκοπατάτας/σάλτσα τσαγιού με κόκκινο πιπέρι
* Το Επιδόρπιο*
Σφαίρα μαρέγκας / μούς πικρής σοκολάτας/σάλτσα άγρια φρούτα του δάσους/παστέλι/σφουγγάρι φιστικιού αιγίνης
Τιμή: 35 Ευρώ/ άτομο
Παιδικό Μενού
*Βελουτέ καρότου με φρέσκα κρουτόν*
*Πράσινη σαλάτα με τοματίνια, αγγουράκι, καπνιστή γαλοπούλα, τυρί γκούντα και ντρέσινγκ βαλσάμικο*
*Λιγκουίνι με μοσχαρίσιο κιμά και παρμεζάνα*
*Μπαβαρουάζ με μαστίχα, σάλτσα μανταρινιού ,παστέλι *
Τιμή: 17 Ευρώ / άτομο
* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά
Για κρατήσεις και πληροφορίες: 24310-63950