Ένα νέο παιδί μα… δοκιμασμένος σεφ, ο Κωνσταντίνος Ζυγουράκης έχει στήσει εδώ και 2 περίπου χρόνια τη δικιά του γωνιά στα Τρίκαλα. Σε ένα εμβληματικό κτίριο στον κόμβο του Μαιευτηρίου, κάτω από το Φρούριο, έστησε το δικό του… «Φιρφιρί», τσιπουράδικο (;), ουζερί (;), μαγαζί της παρέας τελικά, όπου οι γεύσεις παντρεύονται και μας απογειώνουν.
Κι επειδή ο σεφ πειραματίζεται (… γι’ αυτό είναι σεφ) μας προσφέρει και παραδοσιακά μαμαδίστικα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας σε… πιο εξελιγμένη μορφή. Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!… Στο «Φιρφιρί»…