Επιχειρείν

Το εντυπωσιακό DS 7 CROSSBACK, έφτασε στα Τρίκαλα

Το DS 7 CROSSBACK, το οποίο σηματοδοτεί το μέλλον της πολυτελούς κατηγορίας των SUV, έφτασε στην «Μπάρδας-Γιαγιάκος».

Η αντιπροσωπευτική φιλοσοφία της γαλλικής τεχνογνωσίας εγγυάται ξεχωριστή τεχνολογική υπεροχή και παρέχει δυναμικές αναλογίες, άριστη ποιότητα υλικών, άνεση εσωτερικού και μοναδική σχεδιαστική καινοτομία που εκφράζονται μέσα από την χαρακτηριστική και επιβλητική μάσκα DS WINGS.

Οι δύο κεντρικές τονισμένες γραμμές που διακοσμούν το καπό, δίνουν έμφαση στην απόλυτα κομψή του σιλουέτα, αναδεικνύοντας το λογότυπο της μάρκας DS. Η εκλεπτυσμένη δυναμική του νέου πολυτελούς SUV ενισχύεται με την χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή της μάρκας DS Automobiles και με το σύστημα φωτισμού DS ACTIVE LED VISION, που αποτελεί σημείο τεχνολογικής υπεροχής. Πιο συγκεκριμένα, εξασφαλίζει φωτεινότητα υψηλής απόδοσης, αυτόματα προσαρμοζόμενη σε όλες τις συνθήκες.

Το νέο DS 7 CROSSBACK μαγνητίζει όλα τα βλέμματα! Η μάρκα DS πλαισιώνει την φιλοσοφία της με συνεχές πάθος για εξέλιξη και μέσω των καινοτόμων συστημάτων για βέλτιστη ορατότητα: Μια ιδιαίτερη φωτιστική ταυτότητα η οποία χάρη στο προηγμένο σύστημα DS ACTIVE LED VISION, προσδίδει αδιαμφισβήτητα κυρίαρχη τοποθέτηση στην πολυτελή κατηγορία των SUV.

Η DS Automobiles χαρακτηρίζει το εν λόγω σύστημα ως ένα μοναδικό τεχνολογικό επίτευγμα, ενώ η πρωτοπόρος λειτουργικότητά του καθιστά την οδήγηση απόλυτα ασφαλή σε όλες τις συνθήκες.

Οι ασύγκριτα κομψές εσωτερικές διακοσμήσεις της DS Automobiles, ξεδιπλώνονται στο εσωτερικό του DS 7 CROSSBACK. Η νέα συναρπαστική  φιλοσοφία της DS Automobiles, έρχεται για να αλλάξει την έννοια της πολυτέλειας και της οδηγικής άνεσης.

4 διαφορετικοί εσωτερικοί διάκοσμοι, 4 διαφορετικοί σχεδιαστικοί κόσμοι με την ονομασία “Inspirations DS” σχεδιάστηκαν με γνώμονα την εμπνευσμένη, προοδευτική και αυθεντική γαλλική κομψότητα.

Με τον επιβλητικό τους χαρακτήρα, ικανοποιούν ακόμα και την πιο απαιτητική επιθυμία σας για εξατομίκευση. Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει στο ταμπεραμέντο, το προσωπικό γούστο και τον τρόπο ζωής σας, για να απολαμβάνετε την ποιότητα σε κάθε σας διαδρομή.

info «Μπάρδας-Γιαγιάκος», νέα περιφερειακή οδός Τρικάλων-Λαρίσης, τηλ. 2431056501. Ωράριο λειτουργίας έκθεσης 9-21.00.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης