Μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά οινογνωσίας και γευσιγνωσίας αυτή τη Πέμπτη στο κορυφαίο bar-restaurant της πόλης.
Τα κρασιά του κτήματος «Αβαντίς» θα παρουσιαστούν στο κοινό των Τρικάλων, από τον ίδιο τον Αποστόλη Μουντριχά και τη σύζυγό του Lenga, ενώ ειδικά για την περίσταση ο σεφ Παναγιώτης Γουναρόπουλος έχει ετοιμάσει πέντε (5) εξαιρετικά πιάτα, όπως περιγράφονται στον κατάλογο παρακάτω (κάντε κλικ στις φωτογραφίες)
Info Πέμπτη 15 Μαρτίου FRAME Bar–restaurant
Βραδιά Γευσιγνωσίας Κτήμα Αβαντις
Chef : Γουναρόπουλος Παναγιώτης
Reservation mob : 6989584170 & 6936967600
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter