Επιχειρείν

Το perpatoura.com συμμετέχει με μεγάλες προσφορές στην εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Το βρεφικό e-shop perpatoura.com συμμετέχει στην εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε συνεργασία με τον GR.E.C.A, τον επίσημο σύνδεσμο ηλεκτρονικού εμπορίου Ελλάδος. Έτσι, από 4 έως τις 11Μαρτίου 2019, οι επισκέπτες του www.perpatoura.com απολαμβάνουν απίθανες προσφορές με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, με αξιακό καλάθι 59€ και άνω.

Το www.perpatoura.com είναι το σύγχρονο ηλεκτρονικό βρεφικό πολυκατάστημα που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να προμηθευτούν πάνω από 2500 πιστοποιημένα βρεφικά προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η περιήγηση στο perpatoura.com θα εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη, θα σας απαλλάξει από έγνοιες και θα σας επιτρέψει να χαρείτε τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας, αυτές της εγκυμοσύνης και αυτές της «άφιξης» του νέου μέλους της οικογένειάς σας. Αναζητήστε όσα χρειάζεστε και εμείς είμαστε εδώ για να φροντίσουμε εύκολα και γρήγορα να φτάσουν κοντά σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε σημείο της γης!..

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου. Κατά το διάστημα αυτό, πολύ σημαντικά ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα θα παρέχουν ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστικήεμπειρία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης