Ο νεαρός και πετυχημένος σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης ήρθε και άλλαξε όσα γνωρίζαμε για τα ουζερί και τσιπουράδικα. Έστησε το δικό του… νεοτσιπουράδικο σε μια ιστορική γωνιά της πόλης, κάτω από το Φρούριο, λίγο πριν το Μαιευτήριο και μας σερβίρει… αλλιώς!!!… Την κουζίνα της μαμάς και τα πιάτα της… γιαγιάς, σε δικιά του, μοντέρνα (… και εξαιρετική) εκδοχή. Δοκιμάζουμε και… δεν αλλάζουμε!!!.. Στο «Φιρφιρί»…
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter