Site icon TrikalaVoice

Χρυσό μετάλλιο για το τσίπουρο ΜΕΤΕΩΡΟ, της οικογένειας Τσίνα

Ακόμη μια σημαντική διάκριση για το τσίπουρο ΜΕΤΕΩΡΟ της οικογένειας Βασίλη Τσίνα.

Τη φορά αυτή το τσίπουρο, χωρίς γλυκάνισο, της οικογένειας απέσπασε χρυσό ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στον Διεθνή Διαγωνισμό Concours Mondial de Bruxelles  ο οποίος φέτος διεξήχθη στη Χιλή, με τη συμμετοχή καταξιωμένων γευσιγνωστών απ’ όλο τον κόσμο, οινολόγων, οινοχόων και δημοσιογράφων.

Το τσίπουρο ΜΕΤΕΩΡΟ της οικογένειας Τσίνα απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για την ποιότητά του, συγκεντρώνοντας μάλιστα την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ άλλων αποσταγμάτων.

Και το βραβείο αυτό, αλλά και κυρίως οι εξαιρετικές κριτικές από εξειδικευμένους ανθρώπους και επιστήμονες για την ποιότητα των κρασιών και του τσίπουρου της σειράς ΜΕΤΕΩΡΟ, αποτελούν επιβεβαίωση των προσπαθειών για της οικογένειας του Βασίλη Τσίνα, η οποία εισέρχεται δυναμικά στον χώρο τα τελευταία χρόνια. Η οικογένεια καθώς και οι άνθρωποι της εταιρίας, οι οποίοι δουλεύουν με μεράκι στα ιδιόκτητα αμπέλια, νιώθουν υπερήφανοι γι’ αυτή την διεθνή αναγνώριση και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για προσφορά ποιοτικών προϊόντων (κρασί και τσίπουρο) στους καταναλωτές.

Exit mobile version