Ο σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης εμπνέεται από τα χρώματα και τα αρώματα, από τα υλικά της εποχής και μας προσφέρει ξανά ένα μοναδικό πιάτο, παραδοσιακό, νόστιμο, «μαμαδίστικο». Αρνί τσιγαριαστό με χόρτα, όπως φαίνεται στη φωτό παραπάνω και όπως το απολαμβάνουμε μόνο στο «Φιρφιρί» του (… κάτω από το Φρούριο ακριβώς, στον κόμβο του Μαιευτηρίου)…
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter