Επιχειρείν

4 Χρυσά βραβεία για την ΟΛΥΜΠΟΣ στα Monde Selection 2025

 Η ΟΛΥΜΠΟΣ ξεχώρισε στα φετινά βραβεία του διεθνούς διαγωνισμού Monde Selection, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ανώτερη ποιότητά της. Τέσσερα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας κατέκτησαν την κορυφή, λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο.

 

 

Το χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2%, στο ΚΕΦΙΡ ΦΡΑΟΥΛΑ, στο ΚΕΦΙΡ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ και στο ICE TEA TROPICAL ZERO SUGAR.

Ο διαγωνισμός World Quality Awards 2025 του Ινστιτούτου Monde Selection, που διεξάγεται από ανεξάρτητους, διακεκριμένους εμπειρογνώμονες και κορυφαία εργαστήρια ανάλυσης, αναγνωρίζει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτομία τους.

Η νέα αυτή διάκριση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της ΟΛΥΜΠΟΣ να προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, εμπλουτίζοντας καθημερινά το τραπέζι της ελληνικής οικογένειας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης