Ξέραμε ότι ο σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης έδωσε άλλη διάσταση στο παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό και ανέδειξε νέους μεζέδες, ιδανικούς για τσίπουρο και για κρασάκι. Τα δοκιμάσαμε και ξετρελαθήκαμε στο «Φιρφιρί» του, κάτω από το Φρούριο.
Τώρα όμως περνάει σε άλλη διάσταση και το παραδοσιακό street food της Αμερικής. Δείτε τι δημιούργησε πάλι:
Φτερούγες κοτόπουλο | Coleslaw με μαγιονέζα ανθότυρου Νάξου | Κορινθιακή σταφίδα | BBQ καπνιστού δαμάσκηνου | Aged tsipouro mustard BBQ.
Νεοτσιπουράδικο «Φιρφιρί»-Στ. Σαράφη 61-τηλ. 2431039208.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter