Ξέραμε ότι ο σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης έδωσε άλλη διάσταση στο παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό και ανέδειξε νέους μεζέδες, ιδανικούς για τσίπουρο και για κρασάκι. Τα δοκιμάσαμε και ξετρελαθήκαμε στο «Φιρφιρί» του, κάτω από το Φρούριο.
Τώρα όμως περνάει σε άλλη διάσταση και το παραδοσιακό street food της Αμερικής. Δείτε τι δημιούργησε πάλι:
Φτερούγες κοτόπουλο | Coleslaw με μαγιονέζα ανθότυρου Νάξου | Κορινθιακή σταφίδα | BBQ καπνιστού δαμάσκηνου | Aged tsipouro mustard BBQ.
Νεοτσιπουράδικο «Φιρφιρί»-Στ. Σαράφη 61-τηλ. 2431039208.