Επιχειρείν

Cava Alcohall: Μ’ αυτά τα κρασιά συνοδεύουμε τον… μπακαλιάρο σκορδαλιά!

9η χρονιά  Alcohall Cava και 25ηΜαρτιου και ας δούμε τι κρασί πίνουμε σήμερα για να συνοδεύσουμε το πιάτο της ημέρας, τον μπακαλιάρο  με σκορδαλιά:

Εννοείται Ρετσίνα !Η Κλασσική επιλογή .
Δάκρυ και εξαιρετικός Αφρός .
Εννοείται Σαντορίνη ! Η προφανής επιλογή .
Στο Alcohall υπάρχουν και πιο παλιές χρονιές από Σαντορίνη για όσους θέλουν να δουν την παλαίωση του Ασυρτικου στα χρόνια .
📍 τα αρώματα και η πολυπλοκότητα από το ρετσίνι, μαζί με την αναζωογονητική οξύτητα ταιριάζουν άψογα στο στόμα σε κάθε γουλιά και δένουν αρμονικά με την ένταση του μπακαλιάρου σκορδαλιά.
📍Η κοφτερή οξύτητα του Ασύρτικου, η συμπύκνωση και η δομή του μπορούν να τα βάλουν με θηρία, ιδίως αν μιλάμε για Ασύρτικο Σαντορίνης.
📍τέλος αλλά όχι τελευταίο η επιλογή ενός κρασιού Sauvignon Blanc από την Νέα Ζηλανδία στο καινούργιο ράφι του Alcohall από τον παγκόσμιο αμπελώνα .
Χρόνια Πολλά με Επώνυμο Εμφιαλωμενο πάντα Ελληνικό και ενίοτε ψαγμένο Εισαγωμενο κρασί απο το Alcohall.
Αμαλίας 4 -τηλ. 2431025005.
Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης