9η χρονιά Alcohall Cava και 25ηΜαρτιου και ας δούμε τι κρασί πίνουμε σήμερα για να συνοδεύσουμε το πιάτο της ημέρας, τον μπακαλιάρο με σκορδαλιά:
– Εννοείται Ρετσίνα !Η Κλασσική επιλογή .
Δάκρυ και εξαιρετικός Αφρός .
–Εννοείται Σαντορίνη ! Η προφανής επιλογή .
Στο Alcohall υπάρχουν και πιο παλιές χρονιές από Σαντορίνη για όσους θέλουν να δουν την παλαίωση του Ασυρτικου στα χρόνια .
τα αρώματα και η πολυπλοκότητα από το ρετσίνι, μαζί με την αναζωογονητική οξύτητα ταιριάζουν άψογα στο στόμα σε κάθε γουλιά και δένουν αρμονικά με την ένταση του μπακαλιάρου σκορδαλιά.
Η κοφτερή οξύτητα του Ασύρτικου, η συμπύκνωση και η δομή του μπορούν να τα βάλουν με θηρία, ιδίως αν μιλάμε για Ασύρτικο Σαντορίνης.
τέλος αλλά όχι τελευταίο η επιλογή ενός κρασιού Sauvignon Blanc από την Νέα Ζηλανδία στο καινούργιο ράφι του Alcohall από τον παγκόσμιο αμπελώνα .
Χρόνια Πολλά με Επώνυμο Εμφιαλωμενο πάντα Ελληνικό και ενίοτε ψαγμένο Εισαγωμενο κρασί απο το Alcohall.
Αμαλίας 4 -τηλ. 2431025005.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter