Μιλάμε ο νέος ηγεμόνας ημών, νέος μικρός πρωθυπουργός και περιφερειάρχης πάντων και πασών των Θεσσαλών, ο Δημήτρης ο Κουρέτας έχει βαλθεί με το καλημέρα να τρελάνει κόσμο…
Ήδη όπως πληροφορηθήκατε την 17η μέρα της ηγεμονίας του σχεδόν έκλεισε deal με Γιαπωνέζους επιχειρηματίες για την προώθηση του σκόρδου Πλατυκάμπου!!!… Αμέ…
Μάλιστα μαθαίνω ότι το περίφημο γιαπωνέζικο restaurant υψηλής γαστρονομίας, το “Sou g@mo to magazaki”, ανατολικά του Τόκυο θα χρησιμοποιεί εφεξής μόνο σκόρδο Πλατυκάμπου και θα βάλει και τζατζίκι στο μενού, να φχαριστηθεί ο κοσμάκης που μέχρι τώρα εκεί τρώει κάτι ωμά ψάρια, σόγιες και τέτοιες αηδίες…
Η θεία μου η Λία μόλις έμαθε τα νέα για το σκόρδο Πλατυκάμπου ενθουσιάστηκε ενθουσιασμό μεγάλο και τηλεφώνησε πάραυτα στο γραφείο του περιφερειάρχη Κουρέτα ζητώντας ραντεβού μαζί του για ανάλογη προώθηση του… πράσου Μεγάρχης!!!…
Να φάνε πρασοτηγανιά οι Γιαπωνέζοι να τους πάει… γόνα!!!… Σε δεύτερο χρόνο θα έλεγα στον περιφερειάρχη να στείλει στην Ιαπωνία τη θεία μου τη Λία και τις φιλενάδες της, Αρχοντούλα, Δοσούλα, Γιαννούλα, Μαριγούλα, Δημητρούλα, Καιτούλα, Σαββούλα, να τους μυήσουν στην κουζίνα μας…
Αγαπημένη μου… «Κοπιάστε φίλοι στα λάχανα, μουσαφιρέοι στην πίτα» που λέμε και στο χωριό της μητρός μου, το Μέρτσι το Μικρό, απ’ όπου κατάγεται και η αντιπεριφερειάρχισσα Χριστούλα Ντιντή…