Στην Καλαμπάκα, είναι γνωστό και πανθομολογούμενο, ότι έχουν περάσει σε άλλο level όσον αφορά τη γαστρονομία…
Έτσι είδαμε το τριήμερο της Αποκριάς τη φίλη μου Λίλα Μπαντέκα-Νάνη, να ανακατεύει την… τρουφο-μανιταρο-φασολάδα και να κάνει το πανελλήνιον να λιγώνει στη θέασή της…
Αποκάλυψε τα μυστικά αυτής της… παραδοσιακής συνταγής, η οποία κρατάει αιώνες… σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο!!!
Εξάλλου είναι γνωστό ότι πάντοτε στην Καλαμπάκα τη φασολάδα την έβραζαν μαζί με μανιτάρια και ειδικά αυτή τη σπάνια τρούφα…
Νομίζω ότι σύντομα οι Καλαμπακιώτες θα μοιραστούν μαζί μας άλλες παραδοσιακές συνταγές, όπως τραχανά με αυγοτάραχο, σκορδαλιά με χαβιάρι και σίγουρα πλαστό με εστραγκόν… Προσκυνούμε!!!
Αγαπημένη μου… Ζήνων ερωτηθείς «τι εστι φίλος», έφη· «άλλος οίος εγώ»…
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
