Παραπολιτικά

Άνοιξε το γραφείο του ο Μικέλης Χατζηγάκης

Σε ρυθμούς εκλογών το νεαρό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μικέλης Χατζηγάκης ολοκληρώνει την φάση ανανέωσης που είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο.

Η ανανέωση ήταν (και είναι) ένα από τα βασικά μηνύματα του Μικέλη, ο οποίος αφού πλαισιώθηκε από νέους συνεργάτες, τώρα εγκαταστάθηκε σε νέα στέγη. Το νέο του γραφείο βρίσκεται στον πεζόδρομο του πνευματικού κέντρου έναντι της δημοτικής βιβλιοθήκης (σ.σ. για τους παλιότερους στον πεζόδρομο πίσω από το γραφείο που λειτουργούσε επί δεκαετίες ο πατέρας του Σωτήρης).

Tο γραφείο του αποτελείται από αρκετούς συνεργάτες, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων είναι νέοι – πολλοί εκ των οποίων μπαίνουν και ασχολούνται για πρώτη φορά με την πολιτική. Ο νεαρός Τρικαλινός θεωρεί πως η ανανέωση αποτυπώνεται σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται δίπλα του, γι ‘αυτό άλλωστε και η «ομάδα» του είναι εντελώς καινούργια, καθώς αφουγκράζεται το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση το οποίο είναι ισχυρό και καθολικό.

ΑΞΙΖΕΙ: Η ταμπέλα του γραφείου αναγράφει “Μικέλης Χατζηγάκης-Οικονομολόγος”. Ούτε πολιτευτής, ούτε υποψήφιος βουλευτής. Νέα αρχή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης