Παραπολιτικά

Αγοραστός φεύγει… Λέγκας έρχεται;

Επανέρχονται (… με δημοσιεύματα και εξ Αθηνών!) τα σενάρια για προώθηση της υποψηφιότητας του Τρικαλινού πρώην υπουργού για τη θέση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr  αναφέρουν ότι στο Μοσχάτο εξετάζουν με προσοχή όλα τα δεδομένα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, οι οποίες θα είναι οι πρώτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αρχηγού, πιθανόν και ως πρωθυπουργού. Η Ν.Δ. βάζει ψηλά τον πήχη, ειδικά στις Περιφέρειες, με στόχο να βαφτεί η Ελλάδα «μπλε» λίγο πριν ή λίγο μετά τις εθνικές εκλογές. Αναζητούνται πρόσωπα που θα συσπειρώσουν και κυρίως θα εμπνεύσουν με νέο λόγο και δίνοντας προοπτική για το μέλλον.

Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας το όνομα που «παίζει» είναι αυτό του Νίκου Λέγκα, εφόσον ο Κώστας Αγοραστός αποφασίσει να αλλάξει πολιτική ρότα (… ή ίσως και όχι!). Το προφίλ του πρώην βουλευτή και υπουργού ταιριάζει με αυτό που ζητάει το Μοσχάτο, μπορεί να πείσει και μετριοπαθείς ψηφοφόρους του κέντρου ή ακόμη και της Αριστεράς και να δώσει προοπτική νίκης σε μια Περιφέρεια που… καρδιοχτύπησε η Ν.Δ. στις εκλογικές αναμετρήσεις και του 2010 και του 2014.

Εντωμεταξύ τις πληροφορίες αυτές έρχεται να επιβεβαιώσει και δημοσίευμα της Κυριακάτικης «Ελευθερίας του Τύπου» όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Νέος παίκτης από τα… ψηλά έχει προκύψει στη Νέα Δημοκρατία για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργό των Κυβερνήσεων Καραμανλή, Νίκο Λέγκα, ο οποίος μαθαίνουμε ότι κινείται το τελευταίο διάστημα στη λογική της καθόδου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Στην Πειραιώς, μάλιστα, υπάρχουν στελέχη που βλέπουν με θετικό μάτι το εν λόγω ενδεχόμενο, δεδομένου ότι υπάρχει γρίνια για τον «γαλάζιο» περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, λόγω των καλών σχέσεών του με την κυβέρνηση…».

Αντιλαμβάνεστε τι πάει να γίνει!!!…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης