Παραπολιτικά

Ανέβαλε την απόφαση για τους Σπαρτιάτες το εκλογοδικείο-Αγωνιά ο Οικονόμου

Το Εκλογοδικείο αποφάσισε να αναβάλει την έκδοση απόφασης για την κοινοβουλευτική παρουσία στη ελληνική Βουλή του κόμματος των Σπαρτιατών έως ότου εκδοθεί η ποινική απόφαση για τους διωκόμενους βουλευτές του.

 

 

Το ποινικό δικαστήριο έχει οριστεί για τις 19 Ιουνίου με τους βουλευτές του κόμματος, πλην του επικεφαλής Βασίλη Στίγκα να κατηγορούνται ότι εξαπάτησαν το εκλογικό σώμα και εισήλθαν στη ελληνική Βουλή ως Σπαρτιάτες, ενώ στην πραγματικότητα ήταν κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Υπενθυμίζεται ότι αναλόγως της απόφασης του εκλογοδικείου ή θα γίνει αναλογικά κατανομή των βουλευτικών εδρών στα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα ή θα γίνουν τοπικές εκλογές εκεί όπου κέρδισαν έδρες οι Σπαρτιάτες. Όπως έχει αποκαλύψει το trikalavoice.gr στο πρώτο σενάριο, της ανακατανομής εδρών, είναι πιθανόν να κερδίσει έδρα το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα με τον Γιώργο Οικονόμου.

Ωστόσο μετά την απόφαση αναβολής, το σενάριο αυτό μετατίθεται χρονικά κατά πολύ, καθώς απαιτείται η ποινική απόφαση να είναι αμετάκλητη, το οποίο απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης