Παραπολιτικά

Ανατροπή στο Δήμο Τρικκαίων. Κίνηση με επικεφαλής τον Κρητικό;

Ο νεαρός επιστήμονας και επιχειρηματίας φέρεται να ηγείται κίνησης για τη διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο Χρήστος Κρητικός κινείται προς την κατεύθυνση του να δώσει «φωνή στη γενιά του», σε νέους και καταρτισμένους ανθρώπους, οι οποίοι ασφυκτιούν στο σημερινό πολιτικό και αυτοδιοικητικό κατεστημένο. Οι ίδιες πληροφορίες μιλάνε για επαφές με σημαντικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, που φέρουν ειδικό βάρος.

Εφόσον η κίνηση προχωρήσει (που έτσι δείχνει) δημιουργούνται νέα δεδομένα στο Δήμο Τρικκαίων, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Η οικογένεια Κρητικού (σ.σ. ο καρδιολόγος Αλέξανδρος Κρητικός ο πατέρας και η Βιρτζίνια Σίμου η μητέρα, του νεαρού επιχειρηματία) έχει ισχυρή επιρροή στην αστική τάξη της πόλης, η οποία καθορίζει εν πολλοίς και τις εξελίξεις, και σημαντική επιρροή στην περιφέρεια του Δήμου λόγω της πολυετούς και πολυσχιδούς επαγγελματικής και κοινωνικής της παρουσίας.

Εφόσον η κίνηση προχωρήσει, ως φαίνεται, δημιουργεί νέα δεδομένα και ανατρέπει σαφώς τις ισορροπίες καθώς ο Χρήστος Κρητικός είναι στέλεχος της Ν.Δ., χώρο στον οποίο κινείται και ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης