Παραπολιτικά

Αποτελέσματα-έκπληξη στο γκάλοπ που διενεργήθηκε στα Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα τα δεδομένα που προκύπτουν από την πιο πρόσφατη δημοσκόπηση για Δήμο Τρικκαίων και εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  τα κυριότερα στοιχεία που δίνονται από τη δημοσκόπηση συνοψίζονται ως εξής:

Στο Δήμο Τρικκαίων διατηρεί καθαρό προβάδισμα ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Μάλιστα φαίνεται να είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου εκλογικής νίκης από την 1η Κυριακή (με αυτοδυναμία). Αυτό το σενάριο απομακρύνεται εάν μπει στη μάχη ο Χρήστος Κρητικός, ο οποίος καταγράφει μια δύναμη «ψαρεύοντας» από την ίδια εκλογική βάση.

Έκπληξη αποτελεί ο Γιώργος Καϊκης ο οποίος καταγράφει ποσοστά αρκετά μεγαλύτερα από την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στα Τρίκαλα, αλλά και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το 2014. Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση που «έτρεξε» από την περασμένη Τετάρτη μέχρι και προχθές μετρήθηκαν οι Δημήτρης Παπαστεργίου, Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, Γιώργος Καϊκης, Γιώργος Μητσιούλης και Χρήστος Κρητικός.

 

Εθνικές εκλογές

Τα ευρήματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης επιβεβαιώνουν και αυτό που υπάρχει ως αίσθηση σε περίπτωση εθνικών εκλογών. Σταθερό προβάδισμα της Ν.Δ. στην περιοχή μας, όχι όμως καταβαράθρωση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δείχνει να κρατάει δυνάμεις.

 

Υποψήφιοι βουλευτές

 

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα, τέλος, είναι τα αποτελέσματα όσον αφορά το ενδεχόμενο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όπου έχουν περιληφθεί τα ονόματα των Κώστα Σκρέκα, Ηλία Βλαχογιάννη, Σάκη Λιούτα, Βασίλη Αναγνωστόπουλου, Μικέλη Χατζηγάκη, Χρίστου Λιάπη, Ηλία Τσιαούση και Χρήστου Κρητικού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης