Παραπολιτικά

Βιτριολικό σχόλιο Λάππα για Χάιδο (ηχητικό)

Απάντηση στα σχόλια του Γιάννη Χάιδου περί ανθρώπων μεγάλης ηλικίας στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο έδωσε με χαρακτηριστικό τρόπο μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6   ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Λάππας:

 

« Καμιά φορά οι νέοι υπερβάλλουν, και παραφράζοντας το δημοτικό τραγούδι που λέει πουλάκια είναι κι ας λένε, μπορώ να πω ότι…παιδιά είναι κι ας λένε. Να θυμίσω μόνο ότι τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή και τα πάντα κατακτιούνται, κι επειδή με συνδέει με τον πατέρα του μια διαχρονική φιλία ξέρω ότι του προσφέρθηκαν από τη μάνα και τον πατέρα του πολλά πράγματα αφθόνως. Εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος, όμως χρειάζεται προσπάθεια από τον ίδιο να γίνει και περιφερειακός σύμβουλος. Αν έχεις τον τίτλο, δεν σημαίνει και ότι είσαι και περιφερειακός σύμβουλος, πρέπει να το αποδείξεις.

Την Κυριακή θα πάω στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Φρούριο, έχω αποδεχτεί την πρόσκληση που μου κάνανε, και αν μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ σε έναν προβληματισμό και διάλογο έχει καλώς. Δε σημαίνει ότι είμαι και οργανικά κοντά σε αυτό το χώρο. Πρόκειται για μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, και εγώ θέλω να καταθέσω μια άποψη εκτός των τειχών. Και το ΚΙΝΑΛ όταν με καλέσει να πω τις απόψεις μου θα πάω να τις εκφράσω».

https://soundcloud.com/trikala-voice/5moo9suvurck

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης