Παραπολιτικά

Βρήκαμε την… «εξαδέρφη της κόρης του χρόνου» (ηχητικό)

Μας έχει πεθάνει, η αλήθεια είναι, με την «κόρη του χρόνου που είναι η αλήθεια», ο περιφερειάρχης ημών Κώστας Αγοραστός. Απάντηση έδωσε από τη Λέσχη 97,6 ο Χρήστος Λάππας, επίσης διαβασμένος πολύ και φιλόσοφος της ζωής, όπως και ο Αγοραστός.

«Σε εκφράσεις όπως η αλήθεια είναι η μόνη κόρη του χρόνου, μπορώ να απαντήσω ότι η αλαζονεία είναι η κόρη της εξουσίας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενος στη συνεργασία που είχε με τον περιφερειάρχη τα χρόνια της δημαρχίας του, την οποία δεν περιέγραψε και ως πολύ καλή:

https://soundcloud.com/trikala-voice/ctz7fyqdoiud

«Είχαμε μια συνεργασία την περίοδο ΄10-΄14 την οποία δεν θα χαρακτήριζα αρκούντως αποτελεσματική. Συγκεκριμένα για το Μουσείο Τσιτσάνη με καθυστέρησε για την προκήρυξη περίπου ένα χρόνο. Μέχρι τον τότε Υπουργό Χρυσοχοΐδη έφτασα, για να τον καλέσει για την καθυστέρηση. Έπειτα φωτογραφήθηκε βέβαια το ΄14 με του ς υποψηφίους του στο χώρο του Μουσείου, λέγοντας ότι είναι δικό του έργο.

 Αυτά που έκανε και είπε ο κ. Αγοραστός τελευταία δεν ταιριάζουν με το είδος του πολιτικού πολιτισμού και της δημοκρατικότητας που πάει να επιβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Περίμενα από τον κ. Αγοραστό, τον επί τρίτη φορά εκλεγμένο και με μεγάλο ποσοστό, να είναι λιγάκι πιο προσγειωμένος στην πολιτική του συμπεριφορά».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης