Παραπολιτικά

Γκάλοπ για τον υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων

Ο Χρήστος Λάππας προτείνει να μπουν σε ψηφοφορία 7-8 ονόματα. Την Κυριακή στις 11 π.μ. στο Μουσείο Τσιτσάνη, η συνάντηση της παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης σήμερα εισηγείται ως ιδανική λύση τη διεξαγωγή δημοσκόπησης (την οποία θα πληρώσουν συμβάλλοντας οικονομικά όλα τα μέλη της παράταξης). Σε αυτή θα συμπεριληφθούν περίπου 7-8 ονόματα προκειμένου να διαφανεί η δυναμική τους στην τοπική κοινωνία. Εντωμεταξύ οι όποιες άλλες προτάσεις θα κατατεθούν στη σύναξη της παράταξης το πρωί της Κυριακής.

«Θα μαζευτούμε την Κυριακή να κουβεντιάσουμε με τη δημοτική ομάδα και όχι μόνο» δήλωσε χθες στη Λέσχη 97,6 ο ίδιος ο Χρ. Λάππας «να δοθεί η δυνατότητα σε όποιον εκδηλώσει το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος, κι έπειτα μέχρι το Νοέμβριο να αποφασιστεί με ποια διαδικασία θα βγει ο επικεφαλής. Νομίζω ότι τώρα ο χρόνος είναι κατάλληλος, υπάρχει αρκετό διάστημα μέχρι τις εκλογές ώστε να επικοινωνήσει ο συνδυασμός με την κοινωνία. Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον ήδη από 4-5 ανθρώπους, δεν ανακοινώθηκε όμως κάτι ως τώρα για μην ‘καεί’ κάποιο πρόσωπο.

Θα πρότεινα προσωπικά η επιλογή του επικεφαλής να γίνει με μια δημοσκόπηση, ώστε να δούμε και κατά πόσο τα πρόσωπα αυτά που εκδηλώνουν ενδιαφέρον είναι αποδεκτά από την κοινωνία».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης