Site icon TrikalaVoice

Γκρίνια στην τοπική Ν.Δ.

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να είναι (… σχετικά) ενθαρρυντικές, μα το κλίμα που καταγράφεται στους κόλπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα δεν είναι και τόσο καλό.

Υπάρχει γκρίνια για… πολλά πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, όπως λέει έμπειρο στέλεχος της Ν.Δ. στο trikalavoice.gr  «δεν έχουμε μήνυμα, μας λείπει το σύνθημα και αυτό που θα συγκινήσει το λαό».

Έπειτα έχει δημιουργηθεί ένα πολύ βαρύ κλίμα όσον αφορά τις υποψηφιότητες. Αυτό ίσως είναι και το σοβαρότερο πρόβλημα που υπάρχει καθώς διαγκωνίζονται πολλοί για… λίγες θέσεις στο ψηφοδέλτιο, κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και κινούνται (… όλοι) ως εν δυνάμει υποψήφιοι βουλευτές και αυτό αντί να βοηθάει προκαλεί σύγχυση στον κόσμο. Ακόμη και το περίφημο «μητρώο στελεχών» που δημιούργησε η Ν.Δ. έφερε περισσότερο σύγχυση, παρά βοήθησε σε τοπικό επίπεδο. Τι επιτυγχάνεται τελικά; Μια ανακύκλωση γύρω από πρόσωπα και ονόματα και… «μηδέν παραγωγή πολιτικής» και άσκηση ουσιαστικής κριτικής στην Κυβέρνηση.

Στελέχη του κόμματος «απεγνωσμένα» ζητούν από την ηγεσία να ξεδιαλύνει το τοπίο, δίχως να υπάρχουν πολλές ελπίδες να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς αυτή δείχνει να… τυρβάζει περί πολλών άλλων.

Exit mobile version