Παραπολιτικά

Δημοσκόπηση. Στους 10 δημοφιλέστερους νέους πολιτικούς ο Μικέλης Χατζηγάκης

Πανελλαδική δημοσκόπηση της Kapa Research λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες φέρνει πολύ ψηλά τον νεαρό Τρικαλινό υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ..

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  τη γνώμη των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ για πολιτικούς και υποψήφιους βουλευτές κάτω των 40 ετών στα κόμματα που υποστηρίζουν, επιχείρησε να σκιαγραφήσει η Kapa Research για το lifo.gr ενόψει των εθνικών εκλογών.  Λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες, η εταιρεία πραγματοποίησε έρευνα στα λεγόμενα «δυναμικά κοινά», με τη συμμετοχή ψηφοφόρων ηλικίας 17 έως 54 ετών.

Ψηφοφόροι των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, κλήθηκαν να απαντήσουν αν έχουν θετική γνώμη για μία σειρά υποψηφίων και πολιτικών κάτω των 40 ετών (σ.σ η λίστα που τους δόθηκε περιλάμβανε ονόματα του κόμματος που δήλωσαν ότι υποστηρίζουν). Όπως προκύπτει από τη συγκεκριμένη έρευνα, δημοφιλέστερη πολιτικός κάτω των 40 ετών στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου με 83% ενώ αντίστοιχα στη ΝΔ, πρώτη είναι η Νίκη Κεραμέως με 73%.  Ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι στην πρώτη 10άδα των δημοφιλέστερων νέων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης