Παραπολιτικά

Εκλογές στη ΝΟΔΕ. Καρφιά από Μουζακιάρη-Κίτσο

Εσωκομματικές εκλογές έχουμε την ερχόμενη άνοιξη και με αφορμή το θέμα Πατέρα φαίνεται πως… ξεκινάμε νωρίς τον «αγώνα».

Το πρωί της Τετάρτης ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης, ο οποίος φημολογείται ότι επιθυμεί να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση, μιλώντας στη Λέσχη 97,6 άφησε σαφείς αιχμές για την ηγεσία της τοπικής κομματικής οργάνωσης.

 «Η ΝΔ και ο πρωθυπουργός δεν φταίνε σε τίποτα» είπε «την ακέραιη ευθύνη τη φέρνει η κομματική οργάνωση των Τρικάλων που έπρεπε να ενημερώσει το κόμμα. Δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ότι δεν ερωτήθη, ενώ δεν είναι δουλειά του κόμματος να ρωτάει τις τοπικές οργανώσεις αλλά να πηγαίνει πρώτα η ΝΟΔΕ στο κόμμα και να ενημερώνει. Έχω κάνει 10 χρόνια πρόεδρος της ΝΟΔΕ, και δεν έχω ρωτηθεί για πολλά πράγματα. Πήγαινα όμως πρώτος και προλάμβανα τις καταστάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές παίρνεις το αυτοκίνητο σου, πας στην Αθήνα βρίσκεις το πρώτο σκαλοπάτι, το δεύτερο, κι αν δεν έχεις αποτέλεσμα φτάνεις ως τον ίδιο τον πρωθυπουργό να εκθέσεις την κατάσταση και να προειδοποιήσεις ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Ο κ. Τρέλλης έπρεπε να είχε πάει πολύ πριν ανακοινωθούν τα ονόματα. Έπρεπε να υπερασπιστεί την παράταξη και τον πρωθυπουργό. Όταν λες δεν ερωτήθην, είναι σαν να λες ότι δεν γνωρίζεις τι γίνεται».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κίτσος Αναστασίου, ο οποίος ήθελε να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ προ δυόμισι ετών, αλλά έκανε πίσω τελικά κατόπιν πιέσεων του κόμματος. «Στις εκλογές της ΝΟΔΕ» είπε «όπου ήθελα να διεκδικήσω την προεδρία και δεν μας αφήσανε να τις διεξάγουμε, θα ήταν μια ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Οπότε αυτοί οι κομματικοί παράγοντες που κάνουν κουμάντο στο Νομό πρέπει να βγάλουν τώρα τα κάστανα απ’ τη φωτιά. Δεν έχουν μεγάλο ρόλο για επιλογή τέτοιων θέσεων όπως τους διοικητές νοσοκομείων οι βουλευτές, δική τους αρμοδιότητα είναι να νομοθετούνε, αυτή είναι η εξουσία τους. Για τοπικά θέματα αρμόδια είναι η ΝΟΔΕ, η δική της γνώμη ακούγεται».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης