Παραπολιτικά Ροή

Ενοχλημένος ο Αγοραστός με Παπαστεργίου (ηχητικό)

Τι λέει ο περιφερειάρχης για την απουσία του δημάρχου Τρικκαίων από το Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας.

Αφορμή για τις σημερινές δηλώσεις του Κώστα Αγοραστού στη Λέσχη 97,6 στάθηκε το γεγονός ότι ο Δημήτρης Παπαστεργίου επέλεξε το Σάββατο αντί να παραστεί στο Συνέδριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να μιλήσει στο αντίστοιχο που διοργανώνονταν στη Θεσσαλονίκη (δείτε ΕΔΩ).

«Το ότι έλειπε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος ΚΕΔΕ από το συνέδριο ήταν δική του η επιλογή, έβαλε προτεραιότητα το συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας και όχι της Θεσσαλίας» είπε ο περιφερειάρχης για να συνεχίσει και με δηκτικό τρόπο να σημειώσει ότι «τα οφέλη για τα Τρίκαλα ήταν πάντως η επίσκεψη και της Υπουργού κας. Μενδώνη και της υφυπουργού κας. Μιχαηλίδου χάρη στο δικό μας συνέδριο, δεν θα έρχονταν αλλιώς».

Ο Κώστας Αγοραστός εξακολούθησε και στάθηκε στα δεκάδες έργα που χρηματοδοτεί ο ίδιος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ περιμένω να προχωρήσουν οι Δήμοι τα έργα γιατί έχω ήδη δεσμεύσει τα χρήματα, αλλά κάποια δεν προχωράνε. Καμιά αντιπαλότητα δεν έχω με το Δήμαρχο Τρικκαίων, αποδεδειγμένα έχουμε καλές σχέσεις και συνεργασία, γι αυτό και χρηματοδοτώ π.χ. τη μελέτη για το κλειστό στις Καρυές, που είναι του Δήμου. Κάνω κυκλικούς κόμβους ενώ είναι του Δήμου, θέλω και τα κάνω για καλή συνεργασία».  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης