Παραπολιτικά

Εξηγήσεις από Τσακαλώτο, ζητάει ο Παπαδόπουλος

Ακύρωση κυβερνητικών ρυθμίσεων για άρση αδικιών ζητά με ερώτησή του (μαζί με άλλους 31 βουλευτές) προς τον υπουργό Οικονομικών ο Τρικαλινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  ο Σάκης Παπαδόπουλος μαζί με άλλους τριάντα ένα (31) συναδέλφους του ζητά την ακύρωση στην πράξη των κυβερνητικών ρυθμίσεων για την άρση αδικιών, τονίζοντας ότι πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έχασαν την προβλεπόμενη έκπτωση του ΕΝΦΙΑ 2017, λόγω συνυπολογισμού στο ετήσιο εισόδημά τους έκτακτων εσόδων που προέρχονταν από την εφάπαξ «13η σύνταξη», το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ή αποζημιώσεις απολύσεων, παρότι αυτά είναι αφορολόγητα.

Οι ερωτώντες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος υπογραμμίζουν, πως όσα κατάφερε με κόπο να παράσχει η κυβέρνηση το Δεκέμβριο του 2016 σε χαμηλοσυνταξιούχους, χαμηλόμισθους και ανέργους, πάνε ουσιαστικά στο βρόντο, καθώς με το συνυπολογισμό αυτών των επιδομάτων στο εισόδημα οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια για την έκπτωση του ΕΝΦΙΑ και χάνουν την ευνοϊκή ρύθμιση.

ΑΞΙΖΕΙ: Το γεγονός ότι υπογράφει την ερώτηση και ο Σάκης Παπαδόπουλος έχει ιδιαίτερη αξία καθώς γ.γ. στο Υπουργείο Οικονομικών είναι η κόρη του, Έλενα Παπαδοπούλου, ενώ και ο ίδιος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον υπουργό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης