Παραπολιτικά

Ζωγράφισε ο Μπάτζιος κατά Αγοραστού και για… «κουτσό πόνυ Τσιλιμίγκα» (ηχητικό)

Απίθανες ατάκες του αναπληρωτή γραμματέα της Νομαρχιακής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6  ο Χρήστος Μπάτζιος και σχολιάζοντας την κόντρα Αγοραστού-Παπαδόπουλου το τελευταίο διήμερο απέδωσε τη συμπεριφορά του περιφερειάρχη στο ότι… είναι από τη Σαμαρίνα.

«Έγκειται στην…καταγωγή του» είπε «εμείς οι βλάχοι, και το λέω μετά λόγου γνώσεως, έχουμε πολλά προτερήματα αλλά και ελαττώματα. Το χειρότερο των οποίων είναι ότι αν κάνουμε εμείς ένα λάθος δεν θα το παραδεχτούμε ποτέ, και όταν κάποιος αντίπαλος μας κάνει ένα λάθος θα κάνουμε την… τρίχα τριχιά. Τόσα χρόνια επικεφαλής της Θεσσαλίας δεν ακούσαμε ποτέ να είπε ότι κάτι το έκανε με λάθος τρόπο».

Έκανε λόγο για «εγκληματικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουμε τον κ. Τσιλιμίγκα, που δεν ήταν απλά κουτσό άλογο, ήταν κουτσό…πόνυ. Εγώ τουλάχιστον έχω τη συνείδηση μου ήσυχη που ψήφισα τον Κουρέτα, ώστε να μην ξυπνάω τα βράδια να λέω τι έκανα και… να μουντζώνομαι.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελείως ακατάλληλος, και πληρώσαμε το λάθος μας. Δεν θα μπορέσει καν να αντιμετωπίσει τον κ. Αγοραστό στα Περιφερειακά Συμβούλια, θα είναι για γέλια».

https://soundcloud.com/trikala-voice/xra9irlf0xmh

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης