Παραπολιτικά

Η περίπτωση Μικέλη Χατζηγάκη…

Τα μηνύματα από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου και η επιμονή του νεαρού πολιτικού, που τάραξε το πολιτικό σκηνικό στα Τρίκαλα.

Η περίπτωση του Μικέλη Χατζηγάκη δεν περνάει απαρατήρητη. Ίσα-ίσα είναι αυτή που προκαλεί τις περισσότερες συζητήσεις εδώ και πολύ καιρό, πριν και μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο νεαρός Χατζηγάκης κατάφερε να λάβει με την πρώτη του συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. 8.500 ψήφους, για να αποδείξει και να επιβεβαιώσει ότι οι «Χατζηγακικοί» είναι πολλοί  και σταθεροί. Αυτοί οι 8.500 είναι ο ελάχιστος αριθμός που θα μπορούσε να λάβει και η βάση του για τη νέα του προσπάθεια η οποία μόλις ξεκινάει. Ο ίδιος μάλιστα σε χθεσινοβραδινή του δήλωση σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι τιμή και ευγνωμοσύνη που σχεδόν 8.500 συμπολίτες μου με στήριξαν με την ψήφο τους. Θα συνεχίσω να είμαι πολιτικά παρών για τα Τρίκαλα και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να βελτιωθεί η ζωή των Τρικαλινών πολιτών και να αναβαθμιστεί ο τόπος μου. Η 7η Ιουλίου δεν ήταν το τέλος αλλά η αρχή».

Τι έγινε στις εκλογές

Η έλευση στα Τρίκαλα του Μικέλη Χατζηγάκη, ο οποίος θεωρείται ένα από τα πρόσωπα στα οποία επενδύει η ηγεσία της Ν.Δ., κινητοποίησε «αντίθετες δυνάμεις» στο Νομό. Προκλήθηκαν ανίερες συμμαχίες προκειμένου να ανακοπεί η πορεία του νεαρού προς τη Βουλή και να αποφευχθεί η δημιουργία νέου ισχυρού πολιτικού γραφείου στην πόλη. Αν διαβάσει κανείς τη σταυροδοσία στα εκλογικά τμήματα του Νομού Τρικάλων, βγάζει εύκολα συμπεράσματα. Ωστόσο ο νεαρός Χατζηγάκης άντεξε και παρά την… μη εκλογή επιμένει. Είναι χαρακτηριστικό των Χατζηγάκηδων αυτό. Επιμονή… μέχρι τη νίκη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης